Home / archiefcentraal / dennis koopman ook in assen de snelste

dennis koopman ook in assen de snelste

 Dat Koopman de snelste man werd zal gezien de tussenstand voor het kampioenschap voor veel mensen niet echt groot nieuws meer zijn. Het feit dat Koopman een aantal permanente WK-deelnemers achter zicht wist te houden geeft deze prestatie echter een meerwaarde.

Koopman: “Het ging perfect vandaag. Er stond een stevige wind maar daar hadden we allemaal last van. Dat ik na de eerste training 1.3 seconde los stond was verassend. In de tweede training miste ik een aantal ronden door problemen met de koppeling, daarna zette ik mijn snelste ronde op mijn Pearl Gebben Yamaha die vandaag opnieuw perfect afgesteld stond. We gaan het zien morgen”.

1. Koopman Yamaha 1.55.099
2. Van Straalen KTM 1.55.204
3. Doorakkers Yamaha 1.55.907

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.