Home / archiefcentraal / decky en yosina opnieuw best music act of olst

decky en yosina opnieuw best music act of olst

De ‘Berend’s Aanstormend Tallent Prijs’ ging naar ‘Kids On The Rock’. Deze band, bestaande uit vier tieners, bracht een verrassende uitvoering van Nivana’s ‘Smells Like Teen Spirit’ waarbij de stem van Kurt Cobain werd vertolkt door een klarinet.

De verschillende acts traden ’s middags op in verschillende winkels in Olst. ’s Avonds volgde de finale in het Olsterpark, waar het lekker druk was. “Alles zat dit jaar mee. Het weer, het enthousiaste publiek, de gastvrije winkeliers maar bovenal de kwaliteit van de deelnemers”, zo stelden de organisatoren na afloop. Foto: Jan van Aefst

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.