Home / archiefcentraal / de stuwzangers vilsteren op weekmarkt in olst

de stuwzangers vilsteren op weekmarkt in olst

Vanaf 11.30 u. zijn de Stuwzangers aanwezig tijdens de Weekmarkt in Olst komende vrijdag. Op twee locaties zal er worden opgetreden en zeker ook bij Ter Beek Vishandel. Onlangs werd door het shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren de 3e CD ‘ op de markt’ gebracht. Vele liederen van deze CD zijn vrijdag zeker te horen.

Vele optredens komen er aan voor de Stuwzangers. O.l.v. dirigent Flip Jonkman Heino is men ook weer aanwezig op zaterdag morgen 24 juni tijdens het Sproeifeest op de Hoonhorst. Tijdens de rommelmarkt is het koor te horen vanaf 10.30 u. De dag daarop– zondag 25 juni – staat het Vilstere koor op het programma van het Straatkorenfestival in Luttenberg. En Vilsteren bruist komt er ook weer aan: Zaterdag 1 juli.
Zie verder: www.destuwzangers.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.