compromis flierefluiter betaalt minder geld aan dwangsommen

De gemeente besloot het geld in januari 2016 in te vorderen, nadat de Flierefluiter niet tot betaling was overgegaan. De Flierefluiter tekende daarna bezwaar aan tegen de hoogte van de dwangsommen, maar dat werd door het Raalter college ongegrond verklaard. Daarna stapte de Flierefluiter naar de rechtbank. Die vroeg op 26 januari 2017 aan de twee partijen om een compromis te sluiten aangaande de hoogte van de dwangsom.

Uiteindelijk kwamen de gemeente en De Flierefluiter uit op een totaalbedrag van 4.500 euro. De gemeente wijst daarbij naar een ander, vergelijkbaar geval, waarbij de dwangsom niet 2.500 euro per overtreding bedroeg, maar 1.000 euro. Tegen de 500 euro voor het niet naleven van de bouwstap was geen beroep ingediend. Volgens het college erkent de Flierefluiter hiermee dat er sprake is geweest van te veel kampeermiddelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.