carrie nation and the speakeasy bijtaveerne tivoli

En volgens het persbericht gaat het met Carrie Nation and the Speakeasy goed los. ‘Niet los als de veters van je schoenen als het net geregend heeft en je net door een iets te diepe plas hebt gelopen, maar los als de tap van de voetbalkantine in Luttenberg tijdens de derde helft!’ De entree is gratis, maar de band gaat wel met de pet rond. Geef maar wat het je waard is. Carrie Nation and the Speakeasy speelt bij mooi weer buiten en zal dan rond een uurtje of acht beginnen; bij slecht weer verhuist het optreden naar binnen en begint het wat later.

Zie verder staging2.taveernetivoli.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.