brett gasflessen

Toen ging Brett zich afvragen waarom het nodig was om voor de zoveelste keer vrouw en kinderen achter te laten voor een zinloze tocht, ditmaal door de Alpen, op een veertig jaar oud Italiaans apparaat.

Bijna dus.

Want net op tijd las Brett de Stentor. Over Hans Voortman, die trots was op zijn verzameling lege gasflessen, maar door toedoen van gemeente en politie moest stoppen met zijn hobby. Zestig jaar is Hans en hij is een meester in het niet zoeken naar een verklaring. Sommige dingen zijn gewoon zo, weet Hans. ‘Waarom ik gasflessen bijzonder vind? Ik weet het niet. Als het maar een gasfles was wilde ik ‘m hebben.’ Zo is het. Een vrouw of vriendin heeft Hans nooit gehad: ‘Ik had andere hobby’s.’

Weg waren Bretts vakantietwijfels. Hij gaf zijn vrouw een zoen: ‘Tot over een week of zo schat. Tijd voor andere hobby’s.’ Daarna zwaaide hij zijn been over de buddy en gaf gas.

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.