Home / archiefcentraal / borrelen met racingteam hageveld

borrelen met racingteam hageveld

Het team had dit jaar geen tijd om er eentje te organiseren, vandaar deze borrel, nu het nieuwe seizoen al begonnen is. Uiteraard staat Jarco’s nieuwe motor er ook. “Deze Yamaha R1M is zonder twijfel het beste en meest geavanceerde materiaal waarmee Jarco ooit is rondgegaan”, zo stelt teammanager Jeroen van Beek.

“Na twee races noteren we al nagenoeg dezelfde tijden als op de vorige motor!” Daarnaast worden ook de plannen voor de rest van 2017 en ook 2018 met de bezoekers gedeeld. Vaders en kinderen mogen samen met de motor op de foto. Voor de kinderen is er een springkussen. Voor de vaders is er bovendien een kleine attentie. De entree is gratis. Wel is een kleine bijdrage in de racepot welkom.

Lees ook

Elf scholen in de komende zestien jaar op de schop

Gemeente Raalte en schoolbesturen presenteren plan om schoolgebouwen te vernieuwen RAALTE – Alle schoolgebouwen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.