bokkers met een fanfare bij concert van ons genoegen

Op zondag 18 juni is het Hof van Rakhorst voor een keer weer omgetoverd naar nostalie. Op de plek van de oude muziektent zal het orkest, 90 jaren jong!, verschillende artiesten ondersteunen naast haar eigen werk. Naast de leden van Bökkers treden ook Rob Krot, Marlies Eykelkamp en Hilbert Huisman op. Muzikaal zal Hans Doeleman het orkest ondersteunen op piano en bas. Nummers als Feeling Good, Vivre, Oerend hard maar ook Bie moe zijn er te horen. Ook zal er een groot blok Beatles muziek te horen zijn. De band ”let in Beatles” speelt na afloop nog een uur in de tuin die voor dit concert wordt omgetoverd tot een sfeertje waar alle “friends” welkom zijn. En dat bent u natuurlijk!.

Het concert is gratis toegankelijk en er wordt een drankje geschonken. De aanvang is 15.00 uur. Voor meer informatie: staging2.facebook/onsgenoegenheino/  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.