ballen op het water en vuur in de schaal tijdens open middag overkempe

“Met een prachtige openingsceremonie, Martijn Kool/ een bewoner van Overkempe en vervent hardloper, heeft met een fakkel “ons” olympisch vuur ontstoken. Vanaf 13.00 uur was echt iedereen uitgenodgd, het dorp, de regio, scholen…. We hebben de nodige oud bekenden, maar ook veel nieuwe mensen mogen begroeten, zeker 600 personen. Het was supergezellig, het terrein zag er heel uitnodigend uit. De grote ballen waar je in kon rennen, gleden over onze vijver, het was een leuk tafereel. Er stond een lange rij van jong tot oud die het aandurfde om in een bal te stappen. Verder kon er kennis gemaakt worden met diverse therapieën en was iedereen welkom om o.a. aan te sluiten bij de workshops sleutelhangers, kransen, insectenhotel maken. Er werd samen met de gasten als blijvend aandenken een betonnen bank beplakt met mozaik-stukjes.

Dat het na meerdere hete dagen, een stuk minder warm was met of en toe wat miezer, bleek helemaal niets uit te maken. Familie en vrienden van onze bewoners waren in grote getalen gekomen en dat zorgt atlijd voor warm en huizelijk gevoel. Mooier kun je het niet hebben!! Op het erf van de boerderij zat iedereen lekker buiten te genieten van een lekker kopje koffie of thee met heerlijke koeken uit de bakkerij van Overkempe. Door live-cooking met diverse biologische produkten en dus heerlijke geuren om ons heen, vonden deze produkten gretig aftrek.

Het publiek was verrast door het aanbod werkplaatsprodukten, die heel geschikt zijn om cadeau te geven. De vraag : “zijn die produkten er altijd?”, werd dan ook veelvuldig gesteld. Jaaa, ga ook eens naar de Kopieer Kadowinkel van Overkempe in het Holstohus. De expostitie met foto’s van Overkempe, gemaakt door fotografe Barbara Schutte, was perfect. Bewoners, die beeldend in gesteld zijn, genoten. En familie en overige gasten waren onder de indruk dat met deze foto’s zo mooi het leven op Overkempe weergegeven werd.

Vuurspringen in het teken van Sint Jan, het vieren van de uitbundigheid, zonder jezelf helemaal te verliezen (koppie erbij houden) was een mooie afsluiting. En dat iedereen het erg leuk vond, was te merken, velen bleven die dag de nodige uurtjes op het terrein van Overkempe. Wij zijn trots dat we al onze gasten dit hebben kunnen laten zien en meebeleven. Voor herhaling vatbaar !”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.