andres jonkman 25 jaar in dienst bij autotechniek raalte

Hij begon 25 jaar geleden als leerling monteur te werken bij ATR. Inmiddels stuurt hij als technisch logistiek manager de hele werkplaats aan. “25 jaar werkzaam bij Volvo Autotechniek Raalte en elke dag met plezier naar het werk”, aldus Andres. Samen met zijn vrouw Tineke werd hij ’s ochtends al vroeg opgehaald door Winfred en Esther Schulten om de dag te beginnen met een ontbijt bij Hotel de Zwaan.

Na het ontbijt stonden zijn collega’s klaar om hem feestelijk te onthalen in de versierde werkplaats. “De inzet en betrokkenheid van Andres worden erg gewaardeerd”, aldus Winfred Schulten. “Vrijdag hebben we hem nog extra in het zonnetje gezet met een tour d’Andres en een gezellige BBQ met het hele team. Op naar het volgende jubileum!”

Rondje
Op 24 juni 2017 houdt het Volvo 1800 ES register haar jaarlijkse rondje door twee provincies. Ditmaal rijden de deelnemers een route door Overijssel en Gelderland.

De rit is ook opengesteld voor niet-leden en alle Volvo 1800 modellen. De route doet ook Raalte aan. De stoet Volvo’s wordt rond 11.30 uur verwacht bij Autotechniek Raalte aan de Praamstraat 1 in Raalte. Daar zullen de auto’s rond 12.00 uur weer vertrekken. Eigenaren van een Volvo 1800 ES kunnen ter plekke ook aansluiten bij de route. Die gaat daarna verder richting de Holterberg om rond 16.15 uur te eindigen in Hengelo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.