zwolsestraat wordt fietsstraat

Vanaf 29 mei start aannemer Schagen Infra, die de aanbesteding heeft gewonnen, in opdracht van de gemeente Raalte met de uitvoering van de werkzaamheden. De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd en de verwachting is dat de fietsstraat begin augustus klaar is.

Bouwweg, tijdelijke parkeerplaatsen en omleiding fietsers
Om de overlast te beperken is in overleg met buren, bedrijven, verenigingen en scholen gekozen voor de meest gunstige uitvoeringsperiode. Het gebied blijft tijdens de uitvoering bereikbaar door de aanleg van een bouwweg vanaf de Ceintuurbaan. Ook wordt naast de bouwweg een tijdelijk parkeerterrein aangelegd op veld 7 van Rohda in verband met de parkeerdruk in het gebied. Het fietsverkeer wordt omgeleid via het fietspad langs de N348 en het fietspad langs de Ceintuurbaan.

Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de provincie Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.