zoekplaatje van de week

Dit is de eenendertigste foto uit deze reeks. Er staan geen notities bij deze foto, wie heeft informatie over dit bruidspaar en weet waar/wanneer deze opname is gemaakt?

Met dank aan Han Weelink en Rebecca Landman voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 26 april 2017). Het betreft Willem Hendrik Weelink & Wilhelmina Johanna Schepers. De trouwdatum is 5 februari 1969.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GK0010, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.