Home / archiefcentraal / wonderlijk spel in tijenraan

wonderlijk spel in tijenraan

De theatergroep bestaat zowel uit professionele theatermakers als uit mensen die gekampt hebben met serieuze armoede. Het wonderlijke stuk verhaalde over, zoals de makers het zelf zeggen, ‘compassie en de illusie van onafhankelijkheid’. Zo’n 55 bezoekers wisten de weg naar de spelzaal te vinden.

Na afloop was er gelegenheid om na te praten en daarvan maakte een aanzienlijk deel van het publiek gebruik. De organisatie van de avond was in handen van de Gezamenlijke Kerken en de Adviesraad Werk en Inkomen in Raalte.

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.