waylon di rect nick en simon nielson en miss montreal komen naar stoppelhaene

Waylon
Wat past er nu goed in het programma bij Kensington? Welke artiest of band blijft goed overeind naast de grootste rockband van Nederland? Met de performance en stem van Waylon weet je zeker dat dit goed zit. Krachtige nummers, met een vleugje country en blues. Samen met Ilse de Lange was hij als The Common Linnets de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival en sinds een aantal jaar is hij coach bij The Voice of Holland. Eind 2016 bracht Waylon een vierde studioalbum uit, genaamd ‘Seeds’. Genoeg bagage om het publiek te verrassen op donderdagavond van Stöppelhaene.

Headhunterz en Pyrodox
De Nederlandse hardstyle DJ en producer Headhunterz is een van de eersten die hardstyle voorzag van een melodieuze en zachte rand. Hij heeft als eerste eigenhandig de Ziggo Dome uitverkocht met deze muziekstijl. Headhunterz staat op #36 in de DJ Mag top 100 en reist inmiddels de hele wereld over met een meer house-georiënteerd geluid. In DJ-land gaan twee factoren “jong” en “getalenteerd” meestal hand in hand. Dat is iets wat de 20-jarige Pyrodox beide zeker is. Deze DJ is vanuit zijn slaapkamer in Nijverdal naar de eerste buitenlandse boekingen gegroeid. Pyrodox is actief in een muziekstroming die ‘trap’ genoemd wordt. Hij combineert invloeden uit de dancemuziek, dubstep en hip hop. Pyrodox en Headhunterz staan op donderdagavond 24 augustus in de feestfabriek op Stöppelhaene.

BEN a Tribute to Michael Jackson
Speciaal uit Engeland komt de beste Tributeband van Michael Jackson naar Nederland. Adembenemend, overdonderend en spectaculair. De magie is terug met het charisma van leadzanger Ben. Een ware ode aan the King of Pop tijdens Stöppelhaene. Dan is er nog Ronnie Ruysdael, ex-zanger van de Sjonnies: wie kent hem niet? Dit feestbeest met bakkebaarden weet overal het publiek in polonaise te krijgen en zorgt ervoor dat iedere Stöppelhaene bezoeker ’s avonds met een glimlach naar huis gaat.

De kaarten voor het muziekprogramma met Waylon en Kensington op donderdag zijn al volledig uitverkocht. Na het optreden van Kensington om 23:15 uur zal het terrein echter gratis toegankelijk zijn voor de optredens van Headhunterz, Pyrodox, Ronnie Ruysdael en de Michael Jackson tributeband. Het muziekprogramma op vrijdag, zaterdag en zondag is gratis toegankelijk.

Van Nick en Simon tot Mental Theo
’s avonds kan er buiten flink gerockt worden met de Haagse rockband Di-rect. Samen met zanger Marcel staat de band de laatste jaren voor een strak liveoptreden. Als je even niet weet of je wilt rocken, hard gaan of maffe dancebeats wilt horen, ga dan naar Les Truttes. Gooi je heupen los en zing en brul te gelijk. Les Truttes heeft alles in Huis. Voordat het zover is kun je samen met de Volendamse Nick en Simon nog een paar hitjes meepakken op het hoofdpodium. Pak maar mijn hand, Rosanne, Julia en Vallende Sterren zijn zomaar wat nummers die iedereen (of je nu wilt of niet) mee kan zingen.

In de feestfabriek wordt het een 90’s party met niemand minder dan legende Mental Theo. Samen met Charly Lownoise is hij een internationale happy hardcore ster. De feestfabriek gaat op vrijdagavond bol staan van hits als ‘Stars’, ‘Together in Wonderland’en ‘Hardcore feelings’. Ook de nieuwe sensatie StukTV Dj’s zal op vrijdagavond optreden in de feestfabriek. De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat nog niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. De set van deze jongens zit vol feestmuziek en staat bol van nieuwe sounds en trends.

Nederlandstalig feest
In de Sallandse Herberg is er vrijdagavond een Nederlandstalige avond onder aanvoering van Willy Oosterhuis met kanjers als Pascal Redeker, John West, Wesley Klein, Jacques Herb, Willem Barth en Yves Berendse.

Zaterdagavond
Na zijn deelname aan de beste Singer-songwriter van Nederland ging het hard met Nielson. Sexy als ik dans, Beauty & De Brains, Hotelsuite en Hoe zijn enkele nummers uit het grote repertoire meezinghits van de vrolijke zanger. Zaterdag staat hij aan het begin van de avond op het hoofdpodium van Stöppelhaene.

Waar je vroeger na een avond stappen op de terugweg keihard Oerend Hard zat te brullen op de fiets, hoor je tegenwoordig steeds vaker hoe Annie uit de bocht is gevlogen. Snoeiharde gitaren, knetterende drums, het stro hoog tot aan het plafond, de tap draait overuren en de planken krullen uit het podium. Bökkers is aan. De beste feestbands van Nederlandse bodem? Dat zijn zonder enige twijfel The Dirty Daddies en The Originals. Op zaterdagavond laten zij voor eens en altijd zien wie er het grootste feestje kan maken. Daar wil je bij zijn. Tussendoor zorgen DJ Lars en DJ Toon Wouters voor jouw vrolijke feestnummers. Dansschoenen zijn zeker een vereiste op zaterdagavond.

Miss Montreal
Gezellig samen met de hele familie naar Stöppelhaene en een feestje bouwen met Miss Montreal. Sanne Hans bouwt met haar band Miss Montreal op de laatste dag van Stöppelhaene een groot feest voor jong en oud. Voorafgaand aan het optreden van Miss Montreal speelt de band Poor John vette, smerige en vuige oude Rock ‘n Roll uit de jaren ’60 en ’70. Ook kun je lekker meezingen met Tino Martin. Na afloop van het optreden van Sanne Hans volgt een energiek feest met de Euro’s. 

Arnold Roolvink was vrijdagavond aanwezig en maakte foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.