waterpoloster yasemin smit keert terug op oude nest na grieks avontuur

Met dat team werd ze in een zinderende titelstrijd kampioen van Griekenland. Tevens won Smit met Olympiacos een zilveren medaille in de LEN Euroleague door in een spannende halve finale van de Spaanse topploeg Sabadell te winnen.

Smit speelde daarvoor al lange tijd bij Z&PC Het Ravijn en bij die club uit Nijverdal keert ze nu weer terug: ,,Ik heb erg veel zin om weer terug te komen,” zegt Smit. ,,Het Ravijn is zo’n hechte, warme club. Daar voel ik me echt thuis.”

De topsportcommissie van de club is blij dat de international wederom voor de Nijverdalse club heeft gekozen. Het damesteam van Z&PC Het Ravijn heeft een mooie mix van jonge en meer ervaren speelsters en met de komst van Smit wordt een routinier aan de selectie toegevoegd. ,,Na een mindere periode willen we de weg omhoog weer inzetten,” meent Smit, die deze zomer met het Nederlands team ook het WK in Boedapest speelt. ,,We willen met Het Ravijn weer meedoen om de prijzen en ik hoop daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.