vrijdag ierse avond bij eetcafe marktzicht

De van oorsprong Ierse Zuthemer probeert met sponsoring voldoende geld voor deelname bij elkaar te krijgen. Deelname moet hij uit eigen zak bekostigen, daar zijn geen potjes voor. Noorwegen is een duur land en Shannon mag van zijn vrouw wel mee doen maar geen aanspraak maken op hun vakantie budget.

Pitch en putt ook wel bekend als ‘poor mans golf’ De creatieve Zuthemer heeft het grootste deel van zijn budget al bij elkaar door sponsoring van lokale bedrijven maar ook door een muzikale avond te verzorgen bij zijn vereniging in Lemele. Als genadeklap om deelname veilig te stellen voor 1 juni geeft hij vrijdagavond een optreden bij Marktzicht.

En bij deze weersverwachtingen is het misschien best goed toeven op het terras onder het genot van een beetje Ierse muziek. De toegang is gratis Noël gaat in de pauzes met de pet rond en hoopt op uw bijdrage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.