voorleesuurtje en mamacafe aan elkaar gekoppeld

Dat gebeurt voor het eerst op vrijdag 12 mei. Om 9.30 uur start de ochtend met het wekelijkse voorleesuurtje van de Bibliotheek. Het Mamacafé begint om 10.00 uur. Opgave is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Als gast schuift Klasina Klein Lebbink van de Praktijk voor Kinderfysiotherapie Het Raan in Raalte (Noord) aan. Zij komt vertellen over kinderfysiotherapie. Daarnaast zal ze adviezen en tips geven over hoe je kinderen kunt stimuleren in hun motorische ontwikkeling. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast is de lactatiekundige van Carinova te gast. Zij weet alles van (borst) voeding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.