Home / archiefcentraal / vooraankondiging kidsspeelmiddag

vooraankondiging kidsspeelmiddag

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom, natuurlijk wel onder verantwoording van ouders/verzorgers. Er vindt een puzzeltocht plaats, er zijn diverse spellen, er wordt geschminkt en nog allemaal andere leuke dingen zijn er te vinden. De toegang is gratis, inclusief ranja en een koekje. Voor schminken wordt er wel een kleine toeslag van 50 cent gevraagd. Met mooi weer worden er ook waterspellen gedaan. Wij zien jullie graag tot dan!

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.