Home / archiefcentraal / vernieuwde fietsnetwerkkaart salland ligt klaar

vernieuwde fietsnetwerkkaart salland ligt klaar

Tevens zijn ook horecagelegenheden, bezienswaardigheden en Sallandse afstappers op de kaart aangeduid. Er kunnen routes gefietst worden van enkele kilometers, met uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers. Het enige wat de fietser hoeft te doen, is de borden van knooppunt tot knooppunt volgen. Daarnaast worden in het Fietsnetwerk Salland drie kant-en-klare beborde themaroutes vermeld: Rondje Salland (205 km), Rondje Sallandse Heuvelrug (60 km) en Rondje Deventer (45 km).
Op dit moment wordt nog gewerkt aan het plaatsen van 150 nieuwe infopanelen op de knooppunten. Dit zal medio juni klaar zijn. De bordjes van de rondjes Deventer, Salland en Sallandse Heuvelrug hangen er eind mei. Op dit moment kunnen fietsliefhebbers wel gewoon de routes fietsen met behulp van de nieuwe kaart.

Het fietsnetwerk in Salland is gerealiseerd onder verantwoordelijkheid van Recreatiegemeenschap Salland in samenwerking met Provincie Overijssel en Salland Marketing. Sinds eind 2015 werken zij samen aan het provinciale project ‘Kwaliteitsimpuls Routenetwerken Overijssel’. Het doel is om Overijssel tot de nummer 1 fiets- en wandelprovincie te maken.
De vernieuwde fietskaart kost 5,95 euro. Meer informatie op www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

 

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.