Home / archiefcentraal / vernieuwd ommetje in haarle

vernieuwd ommetje in haarle

“Ook in ons dorp veranderen routes, namen van straten en bedrijven”, zo legt Stichting Marke Haarle uit. Vanuit het centrum van het dorp kunnen wandelaars de oranje pijlen volgen die recent zijn aangebracht door Wandelnetwerk Twente. De route is ongeveer drie kilometer lang.

Het routeboekje kost 1,95 euro en is bedoeld voor toeristen, maar ook voor inwoners van Haarle. Door de route te wandelen en de tekst te lezen, komt men het nodige over de geschiedenis van het dorp te weten. Het boekje zal een tijdje mee moeten gaan. Vandaar dat Stichting Marke Haarle al heeft geanticipeerd op de toekomst. “Het boekje is zo actueel dat er al in staat dat de woningen op de Marcke in 2018 klaar zijn gekomen”, zo meldt Stichting Marke Haarle zelf.

Het boekje is te koop bij Spar, Spijkerman, WRbikes, de Droadnagel, de Haarlerberg, Vakantieboerderij Salland en Stichting Marke Haarle.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.