van oud naar nieuw op swaenewoerd

Tijdens de officiële heropening op donderdag 1 juni markeren  Zorggroep Raalte en pandeigenaar SallandWonen op feestelijke wijze de oplevering van het ‘nieuwe’ Swaenewoerd.

Aansluitend vindt ook de officiële heropening plaats van het naastgelegen buurtcentrum, met onthulling van de nieuwe naam. Ook dit bouwdeel is de afgelopen periode grondig verbouwd tot een plek waar Raaltenaren van alle leeftijden zich welkom kunnen voelen. Tijdens de feestelijke Open Dag op zaterdag 16 september wordt dit gevierd met de buurt.

Vanaf september zal er ook een gevarieerd activiteitenprogramma in het buurtcentrum aangeboden worden , met bijzondere activiteiten voor jong en oud(er). Houd hiervoor  uw brievenbus en Salland Centraal in de gaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.