Home / archiefcentraal / uitkijkpunt bij n35 zwolle wijthmen voor publiek geopend

uitkijkpunt bij n35 zwolle wijthmen voor publiek geopend

De reden voor een uitkijkpunt is omdat Rijkswaterstaat, de provincie Overijssel, de gemeenten Zwolle en Dalfsen en waterschap Drents Overijsselse Delta merkte dat er veel belangstelling was voor de werkzaamheden. Zo kan het publiek vanaf een veilige afstand de werkzaamheden volgen. Naast veiligheid voor weggebruikers en omwonenden is ook de veiligheid voor de wegwerkers van belang.

Project N35 Zwolle-Wijthmen
Het verkeer op de N35 Zwolle-Wijthmen is toegenomen en de weg heeft tijdens de spits onvoldoende capaciteit om het verkeer goed te verwerken. Daarom wordt de weg verbreed naar 2×2 rijstroken en kan de maximum snelheid omhoog naar 100 km/u. Ter hoogte van Wijthmen komt een nieuw tracé dat bij de Koelmansstraat weer aansluit op de bestaande weg richting Heino. De Kroesenallee wordt via een viaduct met op- en afritten op de nieuwe N35 aangesloten. Uiterlijk eind 2018 zijn de werkzaamheden gereed.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.