Home / archiefcentraal / tennisvereniging heino start met crowdfunding voor nieuw clubhuis

tennisvereniging heino start met crowdfunding voor nieuw clubhuis

“We hebben nu een kantine en we willen graag een clubgebouw waar we onze leden en gasten vol trots kunnen ontvangen. En waar ruimte is voor gezellig samenzijn. De uitgangspunten voor de nieuwbouw zijn: duurzaam, energiezuinig en toegankelijk voor alle doelgroepen en leeftijden”, geeft voorzitter Alice Wesselink aan.

Met de crowdfunding moet een goed fundament worden geslagen voor de nieuwbouw. Certificaten zijn verkrijgbaar voor 250 euro per stuk en TV Heino betaalt het volledige bedrag in ieder geval binnen tien jaar terug. Na vijf jaar krijgt een eerste groep door loting al het volledige bedrag inclusief rente terug. De rente bedraagt twee procent per jaar, dus € 5,- per certificaat per jaar. Uiteraard kan iemand besluiten af te zien van betaling van het rentebedrag. “Een deel van de leden zal een certificaat kopen, maar we hopen natuurlijk ook dat anderen interesse hebben in dit aanbod. Het is een mooie manier om te laten zien dat je de tennissport in Heino een warm hart toedraagt.”

Wilt u een steentje bijdragen aan de realisatie van een nieuw clubgebouw voor TV Heino door één of meerdere certificaten te kopen? Stuur dan een mail naar crowdfundingtvheino@gmail.com

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.