techniek academie sc overwetering feestelijk afgesloten

Voor iedere niveaugroep was er een prijs voor de beste ‘moves en skills’. Yentl Rondhuis, Bart Kloosterman en Thomas Ende werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. De winnaar van de sportinnovatieprijs. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook dit jaar weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het september van start gaat. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen dan ook uit de wijde omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet
Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start in september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.