Home / archiefcentraal / techniek academie sc overwetering feestelijk afgesloten

techniek academie sc overwetering feestelijk afgesloten

Voor iedere niveaugroep was er een prijs voor de beste ‘moves en skills’. Yentl Rondhuis, Bart Kloosterman en Thomas Ende werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. De winnaar van de sportinnovatieprijs. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook dit jaar weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het september van start gaat. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen dan ook uit de wijde omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet
Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start in september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://www.overwetering.nl/463/techniek-academie/

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Home / archiefcentraal / techniek academie sc overwetering feestelijk afgesloten

techniek academie sc overwetering feestelijk afgesloten

Nadat iedereen vijf partijen had gespeeld bleek dat Milan Oldenhof de eerste plaats had veroverd. Milan is nog een JO-speler dus een hele knappe prestatie! Milan Plette veroverde plaats twee en Brent Roessink werd verdienstelijk derde.

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Yentl Rondhuis, Bart Kloosterman en Thomas Ende werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan doorontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals, de winnaar van de sportinnovatieprijs. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes.

De reacties na afloop waren dan ook weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in september van start gaat. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen dan ook uit de wijde omgeving: onder andere uit Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van tien lessen aangeboden. De volgende module start in september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor vier groepen van tien kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.