Home / archiefcentraal / team run2day zwolle zwaait uit in raalte

Team Run2Day Zwolle vertrekt op vrijdag 2 juni naar Hamburg voor Roparun 2017. Ze vertrekken uit Raalte daar kunt u ze uitzwaaien om 10.30 uur aan Boeierstraat 1. Het team gaat voor de tweede keer mee doen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Hamburg (of Parijs) naar Rotterdam waarbij geld wordt opgehaald voor mensen met kanker, vanuit het motto “ Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer zijn toe te voegen aan het leven.”

team run2day zwolle zwaait uit in raalte

De starttijd van Team Run2Day Zwolle zal zijn zaterdag 3 juni om 11.54 uur. De verwachte finishtijd op de Coolsingel in Rotterdam is maandag 5 juni rond 16.30 uur. Het team heeft dan 564 kilometer gelopen.

Het team heeft de afgelopen maanden veel getraind. Ook zijn er heel veel (lokale) sponsoren bereid gevonden die een bijdrage hebben geleverd aan de deelname. Door middel van het beschikbaar stellen van materialen (denk aan kleding, voertuigen, maaltijden) als ook door het doneren van geld. Na maanden van voorbereiding start het team zaterdag.

Team B zal starten wat daarna vol aan de bak moet bestaat uit:Lopers/Loopsters: Paul Kruizinga, Jeroen Min, Melanie Leegwater en Annemieke Pappot. Zij worden veilig begeleid door Mandy Muller en Otto Meijer als fietsers, veilig vervoerd en genavigeerd door het duo Jeroen Arends en Heleen Nijboer.
Team A wat daarna vol aan de bak moet bestaat uit:Lopers/Loopsters: Koen Ramaker, Rick-Jan Brandt, Danielle Poppe en Marloes Markslag. Begeleid door de fietsers Emily Poppe en Mirjam van Honschoten. Chauffeurs en navigatie wordt toevertrouwd aan Ruben Oldebeuving en Mark Slagman.

Uiteraard kan dit alles niet gebeuren zonder de onmisbare steun vanuit het basis kamp bestaande uit: Donn Moorman en Bernhard Colenbrander die de vrachtwagen met alle materialen voor het basiskamp zullen vervoeren. Patricia Blankvoort en Margreeth Rebers zullen de inwendige mens voorzien van de nodige energie en de vermoeide spieren zullen onder handen worden genomen door het fysio-trio Theo Broeks, Patrick Vos en Max Kloeke. Roy Veldman zal op het basiskamp de coordinatie houden en zorgen dat alles op rolletjes loopt.

 

 

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.