succesvolle informatieavond noorder koeslag

Belangstellenden kunnen zich tot en met 19 mei inschrijven voor een woningbouwkavel. Alle mensen die zich inschrijven tijdens de inschrijfperiode hebben een gelijke kans op een kavel. Tijdens de lotingavond wordt de keuzevolgorde bepaald. Deze keuze kan en mag afwijken van hetgeen op het inschrijfformulier is aangegeven.

Veel keuzevrijheid

Binnen de regels van het bestemmingsplan kan men aan de Dolskamp zelf bepalen wat men bouwt en door wie het gebouwd wordt. Dit deel van de wijk is welstandsvrij. Dat betekent dat hier zelf het uiterlijk, de architectuurstijl en kleur bepaald mag worden. Aan de Dolskamp liggen mooie kavels die uitkijken op het bos en het water.

Informatie over de kavels is te vinden op staging2.woneninolst-wijhe.nl/noorderkoeslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.