stuwzangers treden op in lemelerveld

Het koor (58 leden) bestaat inmiddels 16 jaar en staat onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino. Het koor wordt ondersteund door een drietal accordeonisten, een gitarist en een drummer. Optredens worden verzorgd in de wijde omgeving van Vilsteren, op festivals en markten, in woon- en zorgcentra enzovoorts. Het tweedaagse optreden in Potsdam tijdens ‘Das Tulpenfest’ kan steeds weer rekenen op een grote enthousiaste belangstelling.

In maart heeft het shantykoor in het parochiehuis in Vilsteren de derde CD opgenomen. Samen met productiemaatschappij Mirasound uit Hilversum en met ondersteuning van Roelof Elsinga uit Ommen zijn een achttiental liedjes opgenomen. Naast Nederlandstalig, betreft het ook Duits en Engelstalige liedjes. Tijdens het concert zal een eerste exemplaar officieel overhandigd worden aan een persoon die zich op speciale wijze heeft ingezet voor het koor. Tevens zal de titel van de CD bekend gemaakt worden en worden liedjes van de CD ten gehore gebracht.

Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro p.p., inclusief een kop koffie of thee. De avond wordt afgesloten met muziek van het DJ-duo ‘Van Gils tot Goud’. U bent van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.