Home / archiefcentraal / stuwzangers treden op in lemelerveld

stuwzangers treden op in lemelerveld

Het koor (58 leden) bestaat inmiddels 16 jaar en staat onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino. Het koor wordt ondersteund door een drietal accordeonisten, een gitarist en een drummer. Optredens worden verzorgd in de wijde omgeving van Vilsteren, op festivals en markten, in woon- en zorgcentra enzovoorts. Het tweedaagse optreden in Potsdam tijdens ‘Das Tulpenfest’ kan steeds weer rekenen op een grote enthousiaste belangstelling.

In maart heeft het shantykoor in het parochiehuis in Vilsteren de derde CD opgenomen. Samen met productiemaatschappij Mirasound uit Hilversum en met ondersteuning van Roelof Elsinga uit Ommen zijn een achttiental liedjes opgenomen. Naast Nederlandstalig, betreft het ook Duits en Engelstalige liedjes. Tijdens het concert zal een eerste exemplaar officieel overhandigd worden aan een persoon die zich op speciale wijze heeft ingezet voor het koor. Tevens zal de titel van de CD bekend gemaakt worden en worden liedjes van de CD ten gehore gebracht.

Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro p.p., inclusief een kop koffie of thee. De avond wordt afgesloten met muziek van het DJ-duo ‘Van Gils tot Goud’. U bent van harte welkom.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.