stichtingsbestuur manege luttenberg in nieuwe uitvoering

Na een lange zoektocht, besloot het bestuur het aantal terug te brengen naar vijf en met meerdere commissies te gaan werken. Albert Hogenkamp is een van de bestuursleden die er na zeventien jaar mee stopt. De laatste jaren was hij voorzitter en nam in vele evenementen het voortouw. Hij zal dan ook zeker gemist worden. Albert wordt tijdelijk opgevolgd door Anton Tijs, die al enkele jaren in  het bestuur zit. Hij zal dan ook proberen deze nieuwe uitvoering in goede banen te leiden.

Ook Ineke Mollink gaat  na 36 jaar het bestuur verlaten. Wel blijft Ineke de organisatie van de Tuin-expo op zich nemen. Daar is het zittende bestuur dan ook heel erg blij mee. Afgelopen winter verliet ook Geert Veldkamp het bestuur na 40 jaar trouwe dienst. Gelukkig hebben al deze mensen te kennen gegeven wel werkzaamheden te willen blijven doen voor de manege.

Jeroen Jansman zal het nieuwe gezicht in het stichtingsbestuur worden. Ook  is hij al jaren betrokken bij de manege, dus hij weet wat hem te wachten staat. Wel zullen er nog mensen gevonden moeten worden, die zitting willen nemen in de verschillende nieuw te vormen commissies . Maar daarvoor geldt dan hopelijk “Vele handen maken licht werk”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.