stekjesmarkt bij zuz and zo

Op de markt is heel gevarieerd plantgoed te koop. De boerderij heeft een ruim assortiment vaste planten, groenten, kleinfruit, kruiden en zomerbloeiers gekweekt. Kruidentuin Allegaardje uit Heino bemenst ook een kraam en maakt daarmee het aanbod nog groter.

Wie zelf stekjes of jonge plantjes aan de man wil brengen mag op het erf van de boerderij (gratis) zijn gang gaan. Het motto is ‘hoe meer hoe beter’.

Een greep uit het assortiment: vaste planten (zonnehoed, ijzerhard, dropplant, etc.); eenjarigen (cosmea, ridderspoor, lavatera, zinnia’s, etc); kruiden (bascilicum, munt, peterselie, salie, etc.); kleinfruit (bessenstruiken, aardbeien, frambozen, etc.); groenten (sla, snijbiet, palmkool, rode kool, spitskool, tomaten, courgettes, pompoenen, etc.); zomerbloeiers (geraniums, lobelia’s, Spaanse margrieten, etc.). En ook dahlia knollen, aardperenstekken, en nog veel meer….

De koffie is zaterdag gratis.