start kaartverkoop operatie ijssellinie

Operatie IJssellinie vertelt het verhaal van de burgemeester van Olst-Wijhe die op een dag een rode envelop opent, die gesloten had moeten blijven. Een envelop met een gruwelijke opdracht. Zijn zorgen groeien aan tot een tsunami. Ontwaken uit de nachtmerrie lijkt onmogelijk en het water neemt alles met zich mee. Behalve degene zich niet laat leiden door angst. Die tegen de stroom in durft te zwemmen en het lef heeft om te leven. “De sprookjesachtige sfeer op landgoed De Haere is in strijd met die verscholen betonnen bunkers. De voorstelling heeft datzelfde karakter: de romantiek van vrijheid verweven met angst”, stelt regisseur Versteeg die parallellen trekt met de huidige tijd.

De voorstelling is gepland op een groot aantal datums, waarvan er al enkele (bijna) uitverkocht zijn. Er zijn kaarten voor donderdag 7, zaterdag 9, zondag 10, woensdag 13, vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 september.
Aanvang is telkens om 20.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en kunnen worden gereserveerd via staging2.operatieijssellinie.nl. Operatie IJssellinie wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.