scootmobieltraining heino

De training bestaat uit een theoriedeel van een uur, verzorgd door rijschool Oosterlaar, waarbij de nadruk ligt op het opfrissen van de verkeersregels. Daarna is er een praktijkdeel waarbij de deelnemers met hun eigen scootmobiel een aantal bijzondere verrichtingen oefenen (onder andere in het centrum van Heino). Bij slecht weer vindt de praktijkles binnen plaats.
Zorgwinkel Salland is aanwezig om de deelnemers indien nodig te begeleiden en om vragen te beantwoorden.

De locatie is Parochiecentrum aan de Paalweg in Heino. Aanvang is om 13.30 uur, einde om 16.15 uur. Deelname is gratis. Aanmelding (tot 28 april) bij Gerard Antonissen, tel. 0572-392501, e-mail: kbo.heino@gmail.com of Luurt Oudman, tel. 0572-391159, e-mail: heino@pcob50plus.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.