sc lemele organiseert ook dit jaar jeugd lemels open voetbaltoernooi

Iedereen die een team kan samenstellen, mag meedoen. Zo kunnen teams bestaan uit vriendjes, buurtkinderen, familieleden of schoolgenoten of andere voetbalverenigingen. Het maakt dus niet uit met wie je een team vormt als de spelers van je team maar wel in dezelfde leeftijdsgroep vallen.

Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën, te weten Junioren (geboren in 2001/2002/2003) Maxi-pupillen (2004/2005/2006) en Mini-pupillen (2007 en later).

Voor alle teams geldt wel dat het gemengde teams moeten zijn, dus zowel jongens als meisjes. Bij de Junioren en Maxi-pupillen dienen  minimaal twee jongens of twee meisjes in het veld te staan en bij de Mini-pupillen minimaal één meisje of jongen.  De Junioren en Maxi-pupillen spelen 7 tegen 7 en de Mini-pupillen 4 tegen 4. 

Het Lemels Open senioren) wordt dit jaar voor de 24ste keer gespeeld en  staat bekend om haar unieke formule en regels zoals een doelpunt gescoord door een dame of met het hoofd telt voor 2, deze regels worden ook toegepast bij het Jeugd Lemels Open.

De poulewedstrijden worden gespeeld van dinsdag  t/m donderdag en op vrijdag  worden de finales gespeeld. Voor meer informatie en inschrijfformulier zie website Sc. Lemele of mail naar jeugdbestuur@sclemele.nl.

Meer foto's