samen sporten met basi

De eerste twee trainingen waren een groot succes, ben jij er de aankomende twee trainingen bij? In de maand mei kun je komen sporten bij hockeyclub SMHC. Hier worden de trainingen verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers en ook jeugdleden zullen erbij aanwezig zijn. Zij zullen je leuke trucjes leren en om er leuke middagen van te maken. Een afwisselende training, zoveel mogelijk met leeftijdsgenoten, waar je de basisbeginselen de hockeysport leert.

Hockey is een teamsport en dat betekent sociale omgang. Het is erg leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes te hockeyen. Het teamverband zorgt ervoor dat je als team succes behaalt en altijd op elkaar kan rekenen. Door dit teamverband kun je ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten. Ons doel is om plezier te hebben en je te laten zien wat voor een gave, spannende en stoere sport hockey is. In mei betaal je 5 euro voor clinics.

De hockeyclinics worden in de laatste week afgesloten met wat een razend spannend toernooi belooft te worden. Je traint de eerste weken met oefeningen en verschillende hockeytechnieken. Ook zullen hockeyspellen en gave trucjes worden geleerd. In de laatste week kun je in het toernooi laten zien, samen met je teamgenoten, wat je allemaal hebt geleerd.

Ook maak je kennis met de hockeyclub zelf, want trainers en hockeyers uit meerdere teams zullen aanwezig zijn. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die dit ook leuk zullen vinden, meld je dan samen aan. Je kunt je aanmelden via ramelesport@gmail.com. Bij de aanmelding graag je naam, leeftijd, en school vermelden. Geef je snel op! We zien je graag op het hockeyveld!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.