salland zakelijk overgenomen door n35 media en eyecatcher communicatie

Door de overname komt de juni-editie helaas te vervallen, maar vanaf september krijgt het bedrijfsleven weer volop kansen om hun producten en activiteiten te promoten.

“We barsten al van de creatieve ideeën om Salland Zakelijk een nieuwe look and feel te geven. Dat gaan we in de komende weken verder uitwerken”, aldus Jansman en Buitenkamp die zeker cross-mediaal te werk willen gaan en de combinatie met website, social-media en film verder gaan uitbouwen.

De Heinose ondernemers zijn geen onbekenden in het Sallandse medialandschap. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de productie van diverse uitgaves zoals Hoezo Heino, Blakend Salland, HOFtheaterkrant en de themakranten rond de Tuinexpo, Sallandse Wandelvierdaagse en de Pompdagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.