ronde par voor de winnaar henri duerink

De zevende ronde op de Pitch & Putt Golfbaan te Lemele is gewonnen door Henri Duerink uit Lemele, met een ronde van 54 slagen dus par. De baan was deze week moeilijk te bespelen gezien de benodigde slagen welke een ieder nodig had om deze te bedwingen. Des te knapper de overwinning van Henri is. De baan was snel, maar het putten gaf bij de meeste deelnemers problemen. Het lot had beslist dat Henri deze avond samen met Hans Strijkveen de ronde liepen, en de Beton man Hans uit Raalte 56 slagen nodig had dit keer. Henri scoorde birdies op de holes twee, zeven, zestien en zeventien, en Hans had birdies op de holes acht, dertien en zeventien.

Vorige week was Rik Ebben ook al derde ook deze week wist de Nijverdaller Sushi afhaal service houder de derde plaats te bemachtigen met 59 slagen. Eveneens 59 slagen hadden Wim van der Linde de Foerage man uit Lemele, en Noël Shannon de zanger van Irish Pub Festival The Shannons deze ronde, maar in dit geval zijn de benodigde slagen op de laatste negen en of zes holes doorslag gevende voor de toegekende punten per wedstrijd. Boomkeker Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Ommenaar Jan Hekman hadden deze week 61 slagen nodig. Jan Willem van den Berg uit Raalte en Bert Wolbers uit Nijverdal 62 slagen. Theo Otten uit Heeten kreeg met 64 slagen ook nog een punt voor het tussenklassement strokeplay.

Voor het stableford klassement sloeg Bert Wolberts 40 stableford en kreeg zodoende de maximale tien punten bijgeschreven. Rik Ebben en Wim van de Linde sloegen 38 stableford bij elkaar. Deze spelers verlaagden daarmee hun hcp.

Afgelopen weekend is er op de baan in Koekange een Nationaal Ranking Toernooi (NRT) gespeeld, bij de senioren wist Noël Shannon over drie ronde de eerste plaats te bemachtigen met een score van 50, 55 en 52 slagen. De tweede plaats was hier voor Jan Hekman met ronden van 53, 58 en 52 slagen. Hans Strijkveen behaalde de vierde plaats met ronden van 54,58 en 54 slagen en eindigde net achter de lokale favoriet Jos Mentink die 55, 52 en 57 slagen nodig had. In elk geval kwamen de leden van Lemele heel goed voor de dag. Tussenstand competitie strokeplay, Hans Strijkveen op kop met 62 punten, gevolgd door Noël Shannon met 57 en Henri Duerink met 52 punten. Tussenstand stableford competitie: Wim Grondman op kop met 39 punten gevolgd door Hans Timmerman en Maurice Wesdorp met 38 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.