Home / archiefcentraal / revue 700 jaar luttenberg

revue 700 jaar luttenberg

De commissie heeft nu zo’n 21 thema’s in voorbereiding, waarbij de geschiedenis van Luttenberg vanaf het jaar 700 tot nu, maar ook naar de toekomst toe, aan de orde komt.. Vele mooie sketches, veel dans en muziek, waarbij vooral gebeurtenissen uit Luttenberg centraal zullen staan. Aan de hand van een mooie powerpoint presentatie kreeg men een indruk hoe de inhoud van de revue er in grote lijnen uit gaat zien. Na de pauze werden er vele vragen gesteld en beantwoord! Ook de jeugd van Luttenberg was goed aanwezig en kwam met veel goede ideeën technische tips. Nog niet alle onderdelen zijn ingevuld, maar gezien het enthousiasme op deze avond komt dit zéker goed!.

De data voor de Luttenbergse Revue zijn inmiddels ook bekend: donderdagavond 22, vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 Maart 2018 en een middagvoorstelling op zondag 25 Maart 2018.

Het geheel zal plaats vinden in een mooie luxe tent met 500 zitplaatsen midden in Luttenberg; in het Kerkenlaentie! Vele bijzondere specials komen op het podium. Het denkwerk is nu klaar, dus nu de taak aan de spelers/speelsters en de regie om van de losse onderdelen één prachtig geheel te maken. We twijfelen er niet aan dat dit zeker gaat lukken! En heb je nog tips voor onze commissie, neem rustig contact op. irenevandervegte@hotmail.com

Commissie “Revue 700 jaar Luttenberg “
Henk Holtmaat, Irene van der Vegte, Jos Holtmaat, Diny Neppelenbroek, Inge Luchtenberg,
Ineke Korenromp, Henny Holtmaat.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.