rapport de zegge vii beschreven

Inhoud rapport
Het rapport beschrijft onder meer de argumenten die zijn gebruikt om te kiezen voor het ontwikkelen van De Zegge VII, de wijze waarop de voormalige bedrijven Te Wierik en Haarman zijn gekocht, het verloop van de sloop en sanering van beide bedrijven en de juridische procedure.

Vervolg
De raad heeft ook een advies gevraagd over vervolgstappen.De onderzoeker concludeert dat dit rapport, in combinatie met alles wat al eerder bekend was, de raad voldoende informatie geeft om met het college, elkaar en de samenleving in debat te gaan. Verder onderzoek is volgens hem niet nodig.

Het rapport is te vinden via deze link.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.