raalter tennis vereniging in een nieuw jasje

Raalte-   Donderdagavond 11 mei was het zover. De nieuwe look van de Raalter Tennis Vereniging werd  officieel . Wethouder Hiemstra onthulde het nieuwe bord bij het sportpark onder goede belangstelling. Het tenniscomplex van de Raalter Tennis Vereniging heet voortaan Tennispark Raalte-Centrum.

De vereniging is al langer tijd bezig om de in de schijnwerpers te komen. Om dit te verwezenlijken heeft Harry ten Have als iniatiefnemer de wervingsaktie “Maak Kennis met Tennis” op poten gezet. Samen met een aantal leden, samengevoegd in de zo genaamde “Denktank” wordt er hard aan gewerkt om nieuwe leden te werven en de locatie van het Tennis park aan de Ceintuurbaan beter op de kaart te zetten. Specifiek wordt geprobeerd mensen tussen de 20 en 50 jaar te werven om zo het voortbestaan van de club voor de toekomst te waarborgen. Maar natuurlijk is iedereen ongeacht leeftijd van harte welkom. De actviteiten zijn al volop bezig en tot op heden met veel succes. Voor  € 30,- euro kan je lid worden tot het eind 2017. Op dinsdagmorgen 16-23-30 mei wordt er vanaf 9:30 tot 11:30 gratis training gegeven en nog op donderdagavond 18 mei van 19:30 tot 21:00. Men kan zich nog steeds aanmelden. Als afsluiting van de aktiemaand wordt er op vrijdagavond op 2 juni om 19:30 een Tossavond/toernooi georganiseerd waarbij spel en plezier staan.

Opgeven voor de gratis lessen en toernooi kan via rtv.kennismettennis@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.