Home / archiefcentraal / provincie overijssel geeft impuls aan kleine culturele initiatieven

provincie overijssel geeft impuls aan kleine culturele initiatieven

Met dat geld kunnen vanuit het KCIPO de komende jaren zo’n 350 Overijsselse cultuurprojecten worden gerealiseerd. En niet alleen van culturele organisaties die een rechtspersoonsvorm kennen zoals stichtingen of verenigingen, maar nu ook van personen die in een ander groepsverband werken, bijvoorbeeld wijken en buurten. Voor deze verbreding van de doelgroep van aanvragers is gekozen omdat in de praktijk blijkt dat mensen steeds vaker minder traditioneel georganiseerd zijn, en via deze weg kan deze doelgroep toch worden bereikt. Met het KCIPO zijn de barrières om een aanvraag voor een financiële bijdrage te doen nu weggenomen. Heb jij een klein cultureel initiatief en ben je opzoek naar financiële ondersteuning neem dan snel een kijkje op de website: www.cultuurfonds.nl/overijssel/KCIPO

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.