poll moet de autorodeo niet gewoon de geschiedenisboekjes in

[poll id=183]

Op het artikel kwam al het een en ander aan reacties binnen, zoals de reactie van Lampi: “Eerst nadenken voor je wat schrijft zou ik zeggen. waarmee wordt een autorodeo verreden? Juist met oude afgeschreven auto’s. Als de plannen allemaal doorgaan rijden we straks allemaal in elektrische auto’s (over hoe schoon die werkelijk zijn, heb ik zo mijn twijfels, maar goed dat is een ander verhaal). Dan krijg je dus ook vanzelf oude afgedankte elektrische auto’s waar dan de rodeo mee word verreden. Dus nee, niet afschaffen. Het is van vroeger en meegegroeid met de (milieu)tijd en zal dat blijven doen.”

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Laat het weten door te stemmen op de poll op of een reactie achter te laten op het artikel op onze website.

De poll van vorige week was: De Cito-toets is overbodig! 46 procent was het eens met de stelling en 54 procent was het oneens met de stelling.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.