ouderen bewegen met behulp van speciale spelcomputers

De aanwezige dames waren heel verrast over deze manier van bewegen. De computer ‘kijkt’ via een camera naar de bewegingen, en verwerkt dat in het spel. Het feit dat de deelnemers geen computerervaring hebben, bleek dan ook geen belemmering. Met veel spelplezier wordt op deze manier bijna ongemerkt gewerkt aan lichaamshouding en een betere beweegcoördinatie.

Het is nog mogelijk om mee te doen met deze training, die duurt tot en met 17 juli. De training vindt plaats op de maandagmiddagen van 13.00 tot 14.30 uur (inclusief een kopje koffie of thee). Als u belangstelling hebt, neemt u dan contact op met het Klantkompas van Zorggroep Raalte, tel.nr. 0572 – 744 050. De training kost u niets, dankzij ondersteuning van Fonds NutsOhra.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.