Home / archiefcentraal / open dag paardencoaching

open dag paardencoaching

Ook maken we het gezellig met eetkraampjes en spelletjes. Bovendien kunt u kennismaken met paardencoaching. Er zijn drie demonstraties, een sessie met een kind, een met een puber en een met een volwassene. Paardencoaching is een manier om jezelf beter te leren kennen door de ogen van een paard. Paarden spiegelen gedrag en houdingen van mensen in hun nabijheid zonder oordeel. Zo kan een paard je meer leren over jezelf. Paardencoaching kan ook in teamverband gedaan worden. Tijdens de open dag ziet u hoe een paardencoachingsessie werkt. 

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.