Home / archiefcentraal / open dag bij zorgboerderij de strenkhaarshoeve in lemelerveld

open dag bij zorgboerderij de strenkhaarshoeve in lemelerveld

U kunt kennismaken met de zorgboerderij en op uw gemak het erf en de boerderij bekijken, o.a. via het nieuwe wandelpad. Wilt u liever een rondleiding, de medewerkers leiden u graag rond. De moestuin is vergroot en heeft nu ook een fijne tuinkas, de deuren van de grote stallen staan open, en in de dierenweide wordt u begroet door zorgboerderijdieren. Er is van alles mogelijk ook voor ouderen (o.a. voor hen met beginnende dementie) en volwassenen.

Op de minimarkt staat niet alleen de eigen kraam van De Strenkhaarshoeve, maar ook die van een collega-zorgboer, voetreflex, Rosengaerde, Mienzorg/Brugsteede, BiOns, iemand met zelfgemaakte spulletjes, parfum en ijs van de Rosahoeve. Studenten van Landstede verzorgen voor de kinderen leuke activiteiten op het nieuwe speelveld met o.a. een trampoline en een speeltoestel met glijbaan en schommel.

De caravan voor logeerweekenden (voor kinderen met of zonder beperkingen v.a. 6 jaar) staat open. Ook daar mag u rondkijken! Op het gezellige terras kunt u genieten van een gratis kopje koffie, thee of limonade en het mooie uitzicht bewonderen. Er is veel te beleven, te bekijken en te eten op de gezellige open dag. U bent van harte welkom! De open dag duurt tot 15.30 u.

Vanaf juli:
Iedere 2e zondag van de maand vrije inloop van 14.00 tot 15.30 u.
Iedere 4e woensdag van de maand van 10.00 u. tot 11.00 u.
De koffie en thee staan klaar!

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.