open dag bij de ijssellinie

Gidsen/vrijwilligers van Stichting De IJssellinie verzorgen tussen 12.00 en 16.00 uur rondleidingen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen zich in Olst melden bij de hospitaalbunker op De Haere en in Welsum bij het LAACC het Light Anti Aircraft Control Centre.

In de directe omgeving van de hospitaalbunker in Olst kunnen zaterdag enkele originele militaire voertuigen uit de tijd van de Koude Oorlog worden bezichtigd. Deelname aan een rondleiding op de open dag kost 4 euro voor volwassenen (basisschooljeugd 2 euro). Zie verder staging2.ijssellinie.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.