Home / archiefcentraal / open dag bij de ijssellinie

open dag bij de ijssellinie

Gidsen/vrijwilligers van Stichting De IJssellinie verzorgen tussen 12.00 en 16.00 uur rondleidingen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen zich in Olst melden bij de hospitaalbunker op De Haere en in Welsum bij het LAACC het Light Anti Aircraft Control Centre.

In de directe omgeving van de hospitaalbunker in Olst kunnen zaterdag enkele originele militaire voertuigen uit de tijd van de Koude Oorlog worden bezichtigd. Deelname aan een rondleiding op de open dag kost 4 euro voor volwassenen (basisschooljeugd 2 euro). Zie verder www.ijssellinie.nl.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.