Home / archiefcentraal / open dag bij aero club salland

open dag bij aero club salland

In de vliegsimulator kan iedereen op de grond al een voorproefje krijgen van het vlieggevoel. Wie dan de smaak te pakken heeft, kan ook – voor een gereduceerd Open Dagtarief – een echte vlucht maken. Het aantal vluchtmogelijkheden is echter beperkt, dus kom op tijd. “Wie het eerst komt, het eerst vliegt.”

In de gezellige kantine beginnen regelmatig rondleidingen met korte informatie over de club. Ook de vliegcondities en –mogelijkheden voor deze dag komen dan aan de orde. Daarna starten de rondleidingen over het zweefvliegterrein met informatie over vliegtuigen, lieren, procedures enz. In de hangar wordt gedemonstreerd hoe je zweefvliegtuigen kunt monteren en demonteren voor vervoer in trailers.

Aanvliegroute Leystad
Vanzelfsprekend is er ook informatie over de gevolgen van de uitbreiding van Lelystad Airport voor het luchtruim en de leefomgeving in Overijssel, en de mogelijkheden om hier bezwaar tegen aan te tekenen.

Wie erover denkt om te gaan zweefvliegen, kan bijvoorbeeld kiezen voor een dagcursus met drie starts, of voor een cursus van één of twee weken met respectievelijk 15 of 30 starts. Een ideale manier om deze bijzondere hobby te leren kennen, zonder meteen een lidmaatschap voor langere tijd aan te gaan.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 27 mei aanstaande tussen 11.00 en 17.00 uur aan de Langsweg 28 in Lemelerveld. Kijk voor meer informatie op www.aeroclubsalland.nl.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.