ondanks moederdag voetbal en feyenoord geslaagde zondagmiddag

Dankzij het fraaie lenteweer trokken talrijke ouders met kinderen en moeders naar het tentfeest bij ’t Scheultie op Schoonheten.
Het programma was gevarieerd, Kinderen vermaakten zich op het springkussen of op de toestellen van de scoutinggroep Achille Rattie uit Heeten.
Bijzonder was de klimboom die de scouting had opgetuigd, Hierin kon men gezekerd en wel naar een hoogte van een meter of 8 klimmen onder begeleiding van gecertificeerde klim instructeurs. Letterlijk in de smaak viel het stokbrood bakken, de gratis ranja en de ijsco kar.|
Vaders en zoons vermaakten zich met de modelauto’s van de Main Meetings uit Raalte. Op de het rechte stuk halen deze big scale modellen wel tachting kilometer per uur wist één van de mecaniekers te vertellen.
Op het programma stond ook de roofvogelshow, kinderen mochten een kerkuil op hun arm houden. Helaas nam Tukker, de Amerikaanse zeearend, voortijdig de wieken vanwege werkstress. Jammer maar het mocht de pret niet drukken.
Later in de middag genoot het aanwezige publiek van de Snollebollekes waarbij de kinderen duidelijk makkerlijker te sturen bij het liedje “Links Rechts” en “Springen Nondeju”. DJ Theo vulde het laatste uurtje met afwisselend goud van oud en actuele meestampers.
Kortom het was een feest met een hoofdletter  “V” 

De winnaar van de pubquiz van zaterdagavond was het team “volgt later”. Zij wonnen uiteindelijk de strijd van 16 concurende teams.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.