olster soepcafe wegens succes op herhaling

De organisatie is in handen van een werkgroep van Olst in Transitie, die in samenwerking met het Noaberhuus, de Plus en De Bastiaan het Soepcafé tot een maandelijkse activiteit wil maken.

Daarbij wordt voortgebouwd op het grote succes van de eerste editie van het Soepcafé eind april. Ruim 70 mensen zaten toen aan lange tafels en genoten van de soepmaaltijd met stokbrood, salades en toetje. De gasten waren zeer enthousiast over het initiatief. “Lekker en gezellig, maar ook leerzaam”, waren veelgehoorde opmerkingen. Het was voor velen een eye-opener te horen dat de Plus 100.000 euro per jaar aan voedsel weg moet gooien en dat het al heel veel helpt als iedereen zo veel mogelijk de voorste pakken zuivel/sap uit het schap zal pakken.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te schuiven; kom wel op tijd, want op is op. Een vrijwillige financiële bijdrage wordt op prijs gesteld, met als richtprijs €2,50 per persoon. Kijk voor meer informatie op staging2.olstintransitie.nl of op de Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.