nulse feest met veel volksvermaak en muziek

Nullenaar Ellen Jannink verzorgt vrijdagavond om 20.00 uur, net zoals vorig jaar, de aftrap van het feest. “Ellen is een fantastische zangeres, én ze komt uit Den Nul. Beter kunnen we het weekend niet beginnen”, vindt Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. De allround coverband Boomerang en DJ Total Tommy zorgen de rest van de avond voor de muziek.

Het programma gaat zaterdag om 10.00 uur verder met de jaarlijkse fietstocht. De tent is geopend vanaf 9.30 uur (voor inschrijving en een kopje koffie). “Omdat het Nulse Feest eenmalig een weekend eerder is dan het standaard eerste weekend van juni, vallen we nu in hetzelfde weekend als de IJsseltheaterfietstocht. Daar is altijd veel belangstelling voor, dus daarom hebben we besloten om ons bij de IJsseltheaterfietstocht aan te sluiten”, zo vertelt Lynn Vosman, bestuurslid van het Nulse Feest. “Natuurlijk is iedereen alsnog welkom om in de tent te starten met een kop koffie of thee, en krijgen alle deelnemers coupons om na de fietstocht nog een drankje te kunnen halen in de tent.”

Babybadjes
Om 10.30 uur begint een spelletjesprogramma voor de kinderen tot en met groep 5. Om 11.00 uur start het Koppeldarttoernooi en om 13.00 uur het Pokertoernooi. Daarnaast staat er vanaf 14.00 uur een creatieve workshop voor de dames op het programma. Ze maken iets leuks voor in de tuin. De deelnamekosten bedragen 25 euro. Voor de oudere jeugd start om 14.00 uur een kickbaltoernooi. Kickball lijkt een beetje op honkbal, alleen gebruik je in dit geval een zachte voetbal. De opstelling is hetzelfde: vier honken en een pitcher. Alleen zijn de honken in dit geval babybadjes en worden deze verbonden door een buikschuifbaan.
Om 22.00 uur start een feestavond met medewerking van DJ Total Tommy en de allround top 40-band Black Tie Monkey Squad. De entree bedraagt 10 euro (jeugd tot 18 jaar 5 euro met legitimatie).

Marco ten Kate
De zondag staat in het teken van Nederland en Oranje. Het programma start om 10.30 met de jaarlijkse Trekkertocht; een half uur later gevolgd door de start van de brommertoertocht. Om 11.30 uur wordt er een brunch geserveerd in de tent. Aanschuiven kost 4 euro (kinderen tot 12 jaar 2 euro). In Hollandse stijl verkleed komen, mag. Om 14.00 uur start het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Mark: ”Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen: buren, vrienden, families, of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Kortom, een gezellige sportieve middag.” Vanaf 16.00 uur is er muziek van DJ Total Tommy en zanger/entertainer Marco ten Kate uit Wijhe. Dit alles met een Hollands tintje.

Voor meer informatie staging2.nulsefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.