nu schilderen of nog even wachten

Een goede verflaag beschermt uw huis tegen regen, zon en wind. Onvoldoende beschermd hout kan leiden tot houtrot en klemmende deuren en ramen. Kozijnen laten herstellen en opnieuw schilderen is een stuk duurder dan alleen een schilderbeurt.

De beste graadmeter

De zuidwestkant van de woning is de beste graadmeter om de staat van uw schilderwerk te beoordelen, omdat deze zijde het zwaarst wordt belast door weersinvloeden. Let vooral op de liggende delen. Die zijn het meest kwetsbaar, omdat de zon hier lang op schijnt en vocht zich hier ophoopt. Het schilderwerk is aan vernieuwing toe als:

–       de verf ‘poedert’ en niet meer goed dekt; de verflaag geeft af

–       het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont of loslaat

–       er andere schade is, zoals houtrot

–       het buitenschilderwerk is verkleurd.

In het gratis e-book van Vereniging Eigen Huis leest u waar u op moet letten en wanneer u aan de slag moet.


Buitenschilderwerk uitbesteden?

Doe dan mee met de Collectieve Inkoop Schilderwerk van Vereniging Eigen Huis. Gekwalificeerde schilders gaan voor u aan de slag, voor een goede prijs en met zes jaar garantie. Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.