nieuwe leden welkom bij schildergroep bellingeweer

Ieder seizoen worden vier thema’s uitgewerkt en daarbij worden de te gebruiken technieken gezocht, bijvoorbeeld acrylverf, olieverf, krijt, inkt, houtskool et cetera. Ieder thema wordt geïntroduceerd en begeleid door de docent. Na afloop wordt ieder thema met elkaar besproken. De docent geeft veel ruimte voor eigen ideeën, technieken, interpretatie en geeft aanwijzingen voor materiaalgebruik, compositie, perspectief, kleur en materiaalgebruik.

Het lesgeld bedraagt 175 euro per jaar, inclusief koffie/thee. Maximaal 17 personen. Voor meer informatie: tel. 0529-433217 en staging2.schildergroep-bellingweer.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.